Wallure fa faldekorok

Valódi fából készülő, modern és klasszikus enteriőrökbe is kiválóan alkalmas, dekoratív falburkolati megoldások, melynek használatával különleges és egyedi falfelületeket alakíthatunk ki.

A Wallure egy új márkanév, amely valódi fából készült, kézi összeállítású fa falpanel családot takar. A faerezet egyedisége a különleges rajzolatok a natúr, vagy lakkozott felületek, barátságossá és meghitté varázsolnak minden falat. A fa naturalitása a természetet hozza be otthonunkba! A tölgy/dió/mocsári tölgy vagy a tikfa színe jól harmonizálhat más fa, vagy fautánzatú (laminált) burkolatokkal, bútorokkal. Felújítás, vagy építkezés során érdemes a fa falpanelekkel is gondolkodni, mert a fa egy időtálló és “örök” burkolat. A lakberendezők is előszeretettel alkalmazzák munkájuk során, mert izgalmas falfelületek, dekorációs megoldások alakíthatók ki általuk. Segítségükkel egyedi légkört teremthetünk nemcsak családi házakban, hanem akár irodákban, éttermekben, szórakozó helyeken, szállodákban, hotelekben,  szépségszalonokban egyaránt. Megtörhetjük az egyhangú falfelületeket, mindemellett a fa falpanelek hő- és hangszigetelő hatását is kihasználhatjuk.

Ha szereti a naturális anyagokat, meleg hangulatú otthonra vágyik, az tekintse meg a Wallure fa paneleket!

A fa falpanelek 1 nm-es egységben vásárolhatóak meg, mely csomagban 20 darab panel található, melyek 55 cm x 9.3 cm méretű panelekből állnak. A panelek alapját 6 mm polisztirol lap képzi, erre vannak felragasztva a 23 mm szélességű, változó hosszúságú fa darabok. 

A falburkoló paneleket egymás mellé beépítve kellemes, barátságos hangulatú felületet kapunk eredményül.  A Wallure hasított elemes falpanel felragasztásához polisztirol ragasztó ajánlott. Az elemes fa falburkolat vízszintesen vagy függőlegesen is felrakható, mindkét felrakási móddal látványos hatást érhetünk el!

Kapcsolat:

Olasz István
Üzlet: 9200 Mosonmagyaróvár,
Szent István király út 100.

Telefon: +36/20-221-3847
E-mail: ajtohome@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00–16:00
Kedd: 9:00–16:00
Szerda: 9:00–16:00
Csütörtök: 9:00–16:00
Péntek: 9:00–16:00
Szombat: 9:00–12:00
Vasárnap: Zárva